[SlovLit] Vabilo na slavnostno podelitev zlatih in srebrnih Cankarjevih priznanj na Vrhniki

Miran Hladnik, Siol miran.hladnik na guest.arnes.si
Pon Maj 14 23:37:19 CEST 2007


From: "Marija Leskovar" <marija.leskovar na guest.arnes.si>
Sent: Monday, May 14, 2007 9:55 PM
Subject: Vabilo na slavnostno podelitev zlatih in srebrnih Cankarjevih priznanj na Vrhniki

Mnogokrat se primeri, da se v enem samem trenutku odpro vsa srca in skozi široka vrata prekipi duša v lica, v oči in jezik, tako da so si ljudje mahoma podobni.(Ivan Cankar, Podobe iz sanj) 

Cenjene ravnateljice in ravnatelji, spoštovane mentorice in mentorji, drage nagrajenke in nagrajenci zlatih in srebrnih Cankarjevih priznanj 29. državnega tekmovanja iz slovenskega jezika! Ob zaključku 30. državnega tekmovanja za Cankarjevo priznanje 2007 vas prisrčno vabimo na svečano podelitev zlatih in srebrnih Cankarjevih priznanj dobitnikom v Cankarjevem domu na VRHNIKI v petek, 18. maja 2007, ob 10. uri. 

Gosti prireditve bodo pisateljica DESA MUCK in igralec JURE GODLER ter dijaki ŠCL Srednje lesarske šole Ljubljana. Ob podelitvi sodelujejo dr. Marjan Rihar, župan občine Vrhnika, dr. Miran Košuta, predsednik Slavističnega društva Slovenije, Vlado Pirc, koordinator tekmovanja za Cankarjevo priznanje ter Marija S. Leskovar, predsednica Slavističnega društva Ljubljana. VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI!  --- Občina Vrhnika, Cankarjev dom na Vrhniki, Slavistično društvo Slovenija in Ljubljana, Zavod za šolstvo, OE Ljubljana, Marija S. Leskovar, predsednica SDL


Dodatne informacije o seznamu SlovLit