Zagrebškim zastonjkarjem
Miran Hladnik, Siol
miran.hladnik na guest.arnes.si
Čet Sep 21 17:46:35 CEST 2006
Kongresne izkušnje iz preteklih let narekujejo naslednje obvestilo. Število
obrokov za kosila in večerje ter kav, sokov in čajev (ter palačink) za
odmore pripravijo v hotelu in v fakultetni kantini glede na število
prijavljenih udeležencev. Zato lepo prosim vse neprijavljene, ki boste na
kongresu samo kratek čas in nameravate ostati tudi na kosilu, večerji in med
odmori, da že zjutraj poveste hostesi, kateri obrok boste použili, in ji
odštejete za:
kosilo v fakultetni kantini v četrtek -- 1200 sit (zagrebački odrezak +
roštan krompir + solata / vege)
večerja v hotelu International v četrtek -- 6000 sit (bife: dalmatinski
pršut, domača šunka, pečena v kruhu, karpačo iz grdobine, solata iz morskih
sadežev, hladni svinjski kare, sirova in zelenjavna solata, solata Marco
Polo, slavonski kulen, izbor domačih sirov, hladno pečena zelenjava; losos v
paradižnikovi omaki, zeleni rezanci s tartufi, ocvrti šampinjoni s tatarsko
omako, zapečeni zagorski štruklji; puranove prsi v omaki iz fine trave (?),
pečena telečja koljenica (?), svinjski kotlet na samoborski način, piščančja
rolada v rožmarinovi omaki, file grdobine v belem vinu, telečji medaljoni z
gobami; razne priloge; izbor senozskih solat; sladice: čokoladne kocke,
sadni parfait, jabolčni zavitek (štrudelj), dubrovniška rožata, sirova
torta, izbor svežega sezonskega sadja)
kosilo v fakultetni kantini v četrtek -- 1200 sit (jelenji golaž + njoki +
solata / vege)
večerja v fakultetni kantini v četrtek -- 1200 sit (bife: ribe + hladne
solate)
čaj, kava, mineralna voda, piškoti, palačinke -- 300 sit za en odmor; 600
sit za cel dan; 1200 sit za četrtek in petek --- miran
Dodatne informacije o seznamu SlovLit