Zagrebškim zastonjkarjem

Miran Hladnik, Siol miran.hladnik na guest.arnes.si
Čet Sep 21 17:46:35 CEST 2006


 Kongresne izkušnje iz preteklih let narekujejo naslednje obvestilo. Število 
obrokov za kosila in večerje ter kav, sokov in čajev (ter palačink) za 
odmore pripravijo v hotelu in v fakultetni kantini glede na število 
prijavljenih udeležencev. Zato lepo prosim vse neprijavljene, ki boste na 
kongresu samo kratek čas in nameravate ostati tudi na kosilu, večerji in med 
odmori, da že zjutraj poveste hostesi, kateri obrok boste použili, in ji 
odštejete za:

kosilo v fakultetni kantini v četrtek -- 1200 sit (zagrebački odrezak + 
roštan krompir + solata / vege)

večerja v hotelu International v četrtek -- 6000 sit (bife: dalmatinski 
pršut, domača šunka, pečena v kruhu, karpačo iz grdobine, solata iz morskih 
sadežev, hladni svinjski kare, sirova in zelenjavna solata, solata Marco 
Polo, slavonski kulen, izbor domačih sirov, hladno pečena zelenjava; losos v 
paradižnikovi omaki, zeleni rezanci s tartufi, ocvrti šampinjoni s tatarsko 
omako, zapečeni zagorski štruklji; puranove prsi v omaki iz fine trave (?), 
pečena telečja koljenica (?), svinjski kotlet na samoborski način, piščančja 
rolada v rožmarinovi omaki, file grdobine v belem vinu, telečji medaljoni z 
gobami; razne priloge; izbor senozskih solat; sladice: čokoladne kocke, 
sadni parfait, jabolčni zavitek (štrudelj), dubrovniška rožata, sirova 
torta, izbor svežega sezonskega sadja)

kosilo v fakultetni kantini v četrtek -- 1200 sit (jelenji golaž + njoki + 
solata / vege)

večerja v fakultetni kantini v četrtek -- 1200 sit (bife: ribe + hladne 
solate)

čaj, kava, mineralna voda, piškoti, palačinke -- 300 sit za en odmor; 600 
sit za cel dan; 1200 sit za četrtek in petek  --- miran 



Dodatne informacije o seznamu SlovLit