[RTK-tekmovalci] Mobi vabilo

Miha Vuk miha.vuk na ijs.si
Tor Feb 19 11:34:48 CET 2008


Pozdravljeni!

Ob zaključku Tekmovanja v razvoju mobiaplikacij Pla.NET vas vabimo na Margov dogodek, ki se bo zgodil v prostorih podjetja Marg d.o.o. na Tržaški 515 na Brezovici pri Ljubljani in sicer  v sredo, 27.2. ob 16:00. Gre za tekmovanje, ki se je začelo že novembra in je namenjeno študentom, pa tudi ostalim.

Ob tej priložnosti bomo organizirali predavanje na temo Mobi aplikacije - povezava spleta in mobilnega sveta. Predavanje bosta pripravila Miha Valenčič (Mobitel d.d.) in Andrej Drobnič (Marg d.o.o.).

Živimo v informacijskem svetu, kjer smo obdani s kopico interaktivnih naprav za prikaz informacij: od raznih mobilcev, dlančnikov, osebnih računalnikov, do televizorjev in ročnih ur. Razvijalci mobilnih aplikacij zato želimo, da bi le-te delovale na vsej tej množici naprav in hkrati izkoriščale specifične zmožnosti posameznih naprav. 

Na Margovem dogodku bomo na primeru platforme Pla.NET predstavili, kako vam lahko platforma pri tem pomaga in hkrati rešuje še druge probleme, ki jih razvijalci srečujemo na poti od informacije do mobiaplikacije.

 

Predviden program:

.         Uvodna beseda Andreja Kuščerja (direktor operacij v podjetju Marg d.o.o.)

.         Predavanje o mobilnih aplikacijah (Miha  Valenčič, Mobitel d.d.)

.         Razvoj mobiaplikacij s platformo Pla.NET (Andrej Drobnič, vodja projekta Pla.NET v podjetju Marg d.o.o.)

.         Odmor za kavo in okrepčitev

.         Predstavitev ideje Pla.NET tekmovanja (Miha Vuk, pobudnik ideje tekmovanja, Marg d.o.o.)

.         Predstavitev izdelkov tekmovalcev

.         Razglasitev rezultatov in podelitev nagrad

.         Pogostitev

Zemljevid in druge informacije o podjetju Marg d.o.o. lahko najdete na naši prenovljeni strani www.marg.si. Če imate probleme s prevozom, to sporočite in bomo poskušali rešiti, kar se rešiti da. J

Prosimo, da predhodno potrdite udeležbo na dogodku na ajda na marg.si. Prav tako sporočite, v kakšnem številu se boste dogodka udeležili. 

 

Vabilo lahko posredujete tudi drugim, ki bi jih dogodek zanimal. 

 

Vabljeni!

Margovci 

 


Dodatne informacije o seznamu RTK-tekmovalci