[Agor] Andronicus 2017 - poletna šola prevajanja iz klasičnih jezikov

David Movrin david_movrin at hotmail.com
Thu Jun 15 11:18:02 CEST 2017


Dragi vsi,


ko smo na oddelku lani prvič pripravljali poletno šolo klasičnih jezikov v Delfih, nas je kar nekaj dijakov obvestilo, da v Delfe iz različnih razlogov (vročina, denar, termin itd.) ne morejo, da pa bi jih zelo zanimal stik z antičnimi besedili kje v bližini. Letos smo zato s kolegi pripravili še poletno šolo prevajanja iz klasičnih jezikov, ki bo v Ljubljani, na Filozofski fakulteti, in sicer od 21. do 25. avgusta. Šolnina bo 55 evrov, s čimer bodo imeli dijaki poleg gradiv in programa pokrito tudi hrano. Okvirni program poletne šole pošiljam v priponki, pripravil sem tudi kratko spletno predstavitev, ki si jo lahko ogledate na tejle povezavi:

https://prezi.com/luc3asxbysad/view/

Prosim vas, da oboje posredujete vsem, ki bi jih stvar utegnila zanimati, in da jim morda program v priponki še natisnete ter izročite. Novica bo v kratkem objavljena tudi v novem katalogu za izbirne vsebine pri ZRSŠ.

Učiteljem, ki se bodo udeležili poletne šole, bo fakulteta izdala potrdilo v skladu z zadnjim odstavkom 19. člena Pravilnika o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive.

Prijava na šolo bo do zapolnitve mest potekala preko spletnega naslova ff.classics.si<http://ff.classics.si/>; sistem je že odprt, prve prijave so že prišle.

Vnaprej hvala za pomoč pri obveščanju - in vsem skupaj lepo poletje,

David Movrin
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.ijs.si/pipermail/agor/attachments/20170615/61d46519/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Andronicus, poletna šola, program.pdf
Type: application/pdf
Size: 6436921 bytes
Desc: Andronicus, poletna šola, program.pdf
URL: <https://mailman.ijs.si/pipermail/agor/attachments/20170615/61d46519/attachment-0001.pdf>


More information about the Agor mailing list