SlovLit -- slovenska literarna veda

 

Podatki o poštnem seznamu SlovLit

Slavisti debatirajo o slovenski književnosti in še o čem. Arhiv diskusije za obdobje od sept. 1999 do febr. 2000 se nahaja na naslovu https://groups.yahoo.com/neo/groups/slovlit/info?guccounter=1, celotni arhiv sporočil od 1999 do 2013 pa v tejle veliiiki golobesedilni datoteki.

Uporaba seznama naročnikov zunaj tega foruma (npr. za komercialne ponudbe) ni dovoljena. Če ne želite, da bi bil vaš e-naslov viden drugim članom foruma, v svojem uporabniškem profilu odkljukate to možnost.

Če vas zanimajo prejšnja sporočila na poštnem seznamu, si oglejte SlovLit Arhive.

Uporaba SlovLit
Če želite poslati sporočilo vsem članom seznama, ga v golobesedilnem formatu pošljite na naslov slovlit@ijs.si; sporočilo naj ne presega petsto besed.

V spodnjem delu strani se lahko prijavite na seznam ali prilagodite obstoječe članstvo.

Prijava na seznam SlovLit

Na seznam SlovLit se prijavite tako, da izpolnite obrazec. Prejeli boste sporočilo, ki ga boste morali potrditi, da bi preprečili, da vas kdo prijavi brez vašega privoljenja. Ko prejmemo potrditev zahteve, bo le-ta počakala na odobritev moderatorja seznama. O odločitvi moderatorja boste obveščeni po e-pošti. To je tudi zasebni poštni seznam, kar pomeni, da seznam članov ni dostopen nečlanom.

  Vaš e-poštni naslov:  
  Vaše ime (neobvezno):  
  Spodaj lahko vnesete geslo. To geslo zagotavlja majhno zaščito, vendar lahko prepreči drugim, da bi zlorabili vašo naročnino. Ne uporabljajte pomembnega gesla, saj ga boste občasno dobili po e-pošti v obliki besedila.

  Če ne vnesete gesla, bo le-to samodejno ustvarjeno in poslano, ko potrdite naročnino. Vedno lahko tudi zahtevate e-sporočilo z vašim geslom, ko urejate osebne nastavitve.
  Vnesite geslo:  
  Ponovite geslo:  
  V katerem jeziku naj bodo prikazana sporočila?  
  Ali želite prejemati sporočila združena v dnevni povzetek? Ne Da
SlovLit Člani
(Seznam članov je na voljo le članom seznama.)

Vnesite svoj naslov in geslo, da si ogledate seznam članov:

Naslov: Geslo:   

Če se želite odjaviti s seznama SlovLit, prejeti opomnik z geslom ali spremeniti članske možnosti vnesete e-poštni naslov, s katerim ste prijavljeni:

Če pustite polje prazno, vas bo program vprašal za e-poštni naslov


SlovLit seznam upravlja slovlit-owner at ijs.si
Skrbniški vmesnik za SlovLit (zahteva avtorizacijo)
Pregled vseh poštnih seznamov na ijs.si

Delivered by Mailman
version 2.1.37
Python Powered Powered by FreeBSD