Preliminarna informacija - razpis Pioneers into Practice za Slovenijo

Maja Pivko Maja.Pivko at ki.si
Mon Feb 2 12:33:10 CET 2015


Spoštovani,
obveščamo vas, da je bil na spletni strani http://www.climate-kic.org/programmes/pioneers/#tab_0_0 objavljen razpis >Pioneers into Practice<. Razpis je namenjen strokovnjakom na področjih, ki so dolgoročno relevantna za preprečevanje podnebnih sprememb (promet, energetika, gradbeništvo, upravljanje z vodami, pravo varstva okolja, itd.). Prijavijo se lahko kandidati iz majhnih, srednjih in velikih podjetij, nevladnih organizacij, univerz, inštitutov, javne uprave.
Program bo izbranim strokovnjakom omogočil dve enomesečni izmenjavi - prvo v regiji Emilia Romagna v Italiji in drugo v eni od regij članic v Climate KIC. Izbranim kandidatom bo Climate KIC povrnil stroške v višini do 8.000 EUR za njihovo nastanitev, potovanja in druge stroške. V okviru izmenjav bodo potekali intezivni izobraževalni programi, s katerimi bodo izborani kandidati nadgradili svoja inovacijska znanja in spretnosti.
Razpis je odprt do 23. marca 2015. V kratkem bo na spletni strani objavljena tudi elektronska prijavnica in navodila za prijavitelje. Za vsa dodatna vprašanja lahko kontaktirate ga. Majo Pivko (maja.pivko at ki.si<mailto:maja.pivko at ki.si>).

Lep pozdrav,

Pioneers into Practice team
Climate KIC


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.ijs.si/pipermail/predavanja/attachments/20150202/12ffd227/attachment.html>


More information about the Predavanja mailing list