[Agor] Predavanja Liane Tronci

Jerneja Kavcic jernejakavcic at hotmail.com
Mon Mar 27 21:13:18 CEST 2023


Dragi vsi!
Včerajšnjemu vabilu ne predstavitve knjige Richarda Clogga in na predavanje Ioanne Sitaridou (v četrtek, 30. 3., popoldne) dodajam še vabilo na predavanja Liane Tronci z Univerze v Sieni, ki ta teden gostuje na oddelku za klasično filologijo FF UL. Predavala bo o novozavezni grščini ter o stiku med latinščino in grščino, njena predavanja pa bodo v sredo, 29. 3., ter v četrtek, 30. 3., dopoldne:

https://classics.ff.uni-lj.si/obvestila/predavanja-gostujoce-prof-dr-liane-tronci
Predavanja gostujoče prof. dr. Liane Tronci | Oddelek za klasično filologijo | Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani<https://classics.ff.uni-lj.si/obvestila/predavanja-gostujoce-prof-dr-liane-tronci>
V zadnjem tednu marca bo na Oddelku za klasično filologijo FF UL gostovala dr. Liana Tronci, izredna profesorica za splošno in zgodovinsko jezikoslovje z Univerze v Sieni (Università per Stranieri di Siena). Vljudno vabljeni na naslednja predavanja s področja zgodovine latinskega in grškega jezika: - v sredo, 29. 3. 2023: Syntactic remarks on motion and posture verbs in Biblical Greek Predavanje bo ob 9.40 v učilnici 030 v kleti Filozofske fakultete. - v četrtek, 30. 3. 2023: Latin verbs in -issare/-izare/-idiare and their Greek sources in Pseudo-coordination in Postclassical Greek (with special attention to New Testament Greek) Obe predavanji bosta v učilnici 345. Prvo se bo začelo ob 9.40., drugo pa ob 11.20.
classics.ff.uni-lj.si


Lp,
Jerneja Kavčič
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://mailman.ijs.si/pipermail/agor/attachments/20230327/f37ee578/attachment.htm>


More information about the Agor mailing list